Uddrag af referencer

Nielsen, Gentofte
Efter Havebasserne kom og beskar vores 2 store træer i efteråret, valgte jeg at bestille fast haveservice gennem hele sæsonen 2017. Jeg må sige efter de første 2 besøg, kan jeg kun anbefale alle at benytte dem. Det er dejligt at få ryddet op i haven, inden foråret sætter rigtigt ind. Havebassedamen, som kommer hos os, er utrolige venlig og effektiv, og så fejer de oven i købet hele vores fortov hver gang. Jeg har allerede bestilt et gavekort til et par venner, som naturligvis også skal nyde deres haver i sommer.

Olsen, Vangede
Ordentlige og kyndige mennesker som ikke stoppe sit arbejde, fordi det regner. Havebasserne kan uden tvivl godt anbefales. Jeg har benyttet dem 3 dage i marts 2017 til klargøring og forårsoprydning i haven. Det er også vigtigt, at de er lokale, for vi må støtte vores egne fremfor alt.

Annie, Gentofte kommune
Jeg fik anbefalet havebasserne af en kollega, som selv benytter dem til fast pasning af hans have, og jeg kan kun videregive denne anbefaling. Vores have var simpelthen vokset vildt, og min mand og jeg kunne ikke helt beslutte, hvor vi skulle starte og slutte. Så vi fik et større tilbud på at komme helt i bund med haven – det er den bedste beslutning vi har taget! Vi tog endda på ferie et par af dagene, alt imens havebasserne har knoklet rundt og er blevet færdige med en gennemgribende oprydning af hele vores have på lidt over 600 kvm. Alt til vores store tilfredsstillelse. De rydder fint op, udfører et kvalitetsmæssigt flot arbejde, og de har helt fair priser (vi fik 3 forskellige tilbud fra haveservice-firmaer). De havde endda fejet vores indkørsel bagefter. Topkarakter fra os!

Fam. Nielsen, Vanløse
Jeg vil gerne anbefale alle ældre at benytte Havebassernes pensionistservice. Min mor er en frisk 89 årig, som stadig bor i mit barndomshjem i Rødovre, en større villa med en masse gammel beplantning lige fra æbletræer til større bede. Jeg har haft fornøjelsen af Michael fra Havebasserne til at servicere og holde min mors indkørsel, have, bede og græs gennem knap 3 måneder (fra april), og det er både min mor og familien rigtige glade for. Vi er meget glade og utroligt taknemmelige for det store arbejde og absolut også venlighed, som findes hos Havebasserne. Min mor ser frem til hvert besøg, og der er også indimellem tid til en kop kaffe, når han er færdig med haven.

V. Hansen, København NV
Det har været en god oplevelse af benytte havefirmaet Havebasserne. De er effektive og forstår at yde optimal kundeservice til aftalt tid og pris.

Frederiksen, Søborg
Jeg elsker min have og havearbejde, men desværre kan mit knæ ikke holde til det hårde havearbejde længere, så jeg fandt Havebasserne i villabyerne, og dét har jeg på intet tidspunkt fortrudt. De arbejder hårdt, passer deres arbejde og har respekt for mine ønsker i forhold til beskæring. De har fornuftige priser, og jeg har haft en udmærket oplevelse af firmaet og anbefaler gerne at benytte dem.

Anders, 54 år, Hellerup
Super god service og pris! Jeg giver gerne Havebasserne stor ros med på vejen. Jeg har siden maj 2016 har en fast vedligeholdelses-aftale, som løber til og med oktober 2016. Jeg har allerede valgt at booke dem til hele næste år. Det er så rart at komme hjem til en have på over 800 m², som står flot og velpasset. Jeg har fået meget mere tid til at slappe af med familien uden at bekymre mig om græs, bede og hæk. Det koster lidt, men det er alle pengene værd!

Nielsen, Dyssegård
Tak for godt arbejde! Vi er meget tilfredse med vores nyklippede hæk, de Havebasser, som besøgte os, var servicemindede og venlige, de rydder op efter sig, og så har de Mobile Pay, så det hele er nemt og hurtigt.

Hansen, Greve
God betjening! Havebasserne kom en anden dag end ventet, men de er jo ikke herre over vejret, så det var helt i orden, og deres kontordame var venlig at ringe og booke en ny dag. Min mand og jeg er meget tilfredse med deres indsats i vor have, og det skal nævnes, at de var særligt hjælpsomme med at flytte vores havemøbler både før og efter arbejdet. Vi glæder os til at se dem igen i næste måned!

Familien Jensen, Gentofte kommune
I forbindelse med 40 års fødselsdag i foråret har vi har haft besøg af Michael og Havebasserne i et par dage, hvor de kom i bund med vores have, som er tætbevokset. Da den ikke er blevet prioriteret de seneste år, trængte den virkelig til en kærlig hånd. Det blev super flot og vellykket! Herefter har vi valgt at afsætte et beløb hver måned til Havebasserne fra april til september, så vi kan nyde vores have i vores fritid med en masse grillfester uden at være flove over ukrudt, uklippet græs eller en skæv hæk.

Beboerforening Dyssegård
Vi har selv klaret vores grønne arealer gennem de sidste 15 år, men nu er tiden til at få en fast ordning. Blandt tre haveservice-firmaer valgte vi Havebasserne, da de fremstod serviceorienterede, venlige og pålidelige. Alt dette holdt stik! Selv vores krukker har de vandet og plantet om. Det er rart med folk, som kan tænke selv! De er også gode til at holde fliserne og alt fremstår flottere end nogensinde.

Karina, 42 år, Dyssegård
"I en hektisk hverdag er der ikke noget bedre end at kunne holde fri når man har fri -uden at skulle bekymre sig om ukrudt og beskæring. Jeg kan på det varmeste anbefale havebasserne til alt indenfor havearbejde. De holder, hvad de lover og møder veloplagte op med et smil på læben, og Michael og hans team nyder virkelig deres arbejde. Det er skønt at komme hjem til bede og have, som står flot og velholdt."

Ida, 39 år, Gentofte
"Jeg kan varmt anbefale havebasserne. De kommer til tiden, er hårdtarbejdende og laver et fantastisk stykke arbejde. Vores have er blevet en dejlig oase, hvor vi kan slappe af efter lange arbejdsdage på jobbet uden bekymring over hæk, græs eller ukrudt."

Fru Jensen, 86 år, Lyngby
"Det er mig en stor fornøjelse af lade havebasserne arbejde med mine bed. Jeg er ovenud tilfreds med det arbejde, som er udført, og jeg sætter stor pris på, at de rydder op efter sig."

Hr. Olsen, 81 år, Rødovre
"Min hustru og jeg er vældigt tilfredse med arbejdet. Det er udført til tiden og aftalte pris."

Helge, 82 år, Valby
"Jeg har gennem de sidste 3 år haft glæde af Michael og hans hold. Det har været en fornøjelse at se, hvor flot min have bliver passet, og jeg kan kun anbefale dem til alle, som har brug for et par stærke havefolk, der ved alt om haver"

Anita, 46 år, Gentofte
"Efter en skade med min ryg kan jeg desværre ikke selv klare mit havearbejde. Derfor valgte jeg at få hjælp fra Havebasserne, og det er det bedste, der er sket for min have. De er søde og venlige og leverer altid det aftalte til fast pris"

Annemette, 36 år, Greve
"Jeg købte et rækkehus, hvor haven var et vildnis og havde derfor brug for hjælp til fældning af et stor træ og en masse gamle buske. Jeg har været meget tilfreds med resultatet og kan kun anbefale holdet, som min gamle mormor nu også har fået som faste havemænd."

Gudrun, 79 år, Solrød
"Jeg har et stort hus med have på 380 m², store træer og mange blomsterbede, men som tiden er gået, er det vokset mig over hovedet. Jeg kan ikke selv klare beskæring og de tunge ting, og derfor får jeg løbende hjælp af de unge mænd, som altid kommer med et smil og laver deres arbejde. Jeg er også rigtig glad for, at de rydder op efter sig og gerne tager sig tid til en sodavand eller kop kaffe."

Gerda, 86 år, Albertslund
"Haven blev for stor en belastning, men en ven fortalte mig om en dygtig havemand, der som medlem af Ældresagen kunne give mig en meget fin rabataftale. Mine blomsterbede og min græsplæne er blevet rigtig flotte, og jeg får besøg af de unge havemennesker 2 gange om måneden fra maj til september. De er altid venlige og har respekt for mit hjem og min have. Det har været den bedste investering, jeg har givet mig selv gennem flere år. De har altid gode råd og vejledning til, hvordan man kan forskønne min dejlige have."

Alice, 67 år, Køge
"Det er pragtfuldt at få gjort en ekstra indsats i min have. Jeg havde aldrig drømt, at det kunne betyde så meget at få styr på haven. Nu fremstår mit hus mere salgsklart, når haven er fin og alt er beskåret og holdt pænt. Mange tak for jeres hjælp og oprydning efter hækkeklipning."
 


Vi yder rabat til pensionister og medlemmer af Ældre Sagen. Kontakt Michael på tlf. 26 42 49 44.
Havebasserne • CVR-nummer: 36373415