Service-aftale

(Gældende fra 1. marts 2023)

Vi er et fast team af dygtige havefolk, både unge stærke mænd og dygtige damer, som alle sætter en stor ære i at levere et flot stykke arbejde.

Havebasserne tilbyder fast haveservice: vi kommer 2-4 gange om måneden i havesæsonen fra marts/april til november. Alt efter hvilket behov, du har, aftaler vi i første omgang komme i bund og derefter ren vedligehold såsom græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, vedligeholdelse af fliser og bede samt hækkeklipning.

Priserne varierer naturligvis efter havens størrelse og Deres behov og ambitioner, men typisk kan vi nå meget på 4-6 timer om måneden efter at haven første gang er taget under grundigere behandling. Det varierer naturligvis, men vor erfaring viser, at det kan tage mellem 8-20 timer, alt efter hvor stort behovet er og hvor mange buske og træer, der skal beskæres.

Økonomi
Faste aftaler om vedligeholdelse og vanding afregnes pr. måned og starter typisk ved 3.000 - 4.500,- ex. moms - alt efter behov og ønsker.
Timepris for private: 450,- ekskl. moms (minimum 4 timer)
Timepris for erhverv og boligforeninger: 500,- ekskl. moms (minimum 4 timer)

Udvidet ældre-haveservice (for faste kunder)
Vi har allerede mange faste seniorkunder, som vi gennem en lang årrække har haft en "særlig udvidet haveservice" med. Denne udvidede service dækker alt fra vanding, græsslåning, plantning af krukker, flise-vedligeholdelse, ukrudtsbekæmpelse, bortkørsel af affald, beskæring og fejning. Typisk kommer vi hver anden uge i hele sæsonen. Vi er særligt opmærksomme på, at det handler om tryghed og den menneskelige relation. Derfor gør vi meget ud af at sende den/de samme havebasser ud hver gang.

Medlemmer af ældresagen og pensionister afregnes altid med max. kr. 400,- excl. moms.
(Særlig udvidet service aftaler starter ved 1.600,- excl. moms for minimum 4 timer).


Vi yder rabat til pensionister og medlemmer af Ældre Sagen. Kontakt Karina på tlf. 28 87 49 44 eller e-mail basse@havebasserne.dk.
Havebasserne CVR-nummer: 36373415 • HB Erhvervsservice ApS CVR-nummer: 43457578 • Mød os på Facebook